26 Nisan 2019 hava durumu! Hava bugün nasıl?

26 Nisan 2019 Cuma hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son tahminlere göre bugün yurtta güneşili hava etkili oalcak. İşte 26 Nisan Cuma hava durumu tahminleri...

26 Nisan 2019 Cuma hava nasıl olacak? Haftanın son günü başladı Yurtta havanın nasıl olacağı ise merak edilmeye başlandı. Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Peki bugün hava nasıl olacak?

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle doğu ve kuzeydoğu yönlerden, Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer güneybatıdan hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; batı bölgelerimizde devam eden Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının, bu gece saatlerine kadar Ege Bölgesi ile Batı Akdeniz'de etkili olmaya devam edeceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme ve yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 Bazı illerin hava durumu tahminleri şöyle:

İSTANBUL °C, 21°C: Parçalı bulutlu, yer yer sisli ve puslu

ANKARA °C, 23°C: Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 25°C: Parçalı bulutlu

BURSA °C, 24°C: Parçalı bulutlu

ADANA °C, 28°C: Parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 23°C: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN °C, 16°C: Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 14°C: Parçalı ve az bulutlu

DİYARBAKIR °C, 21°C: Parçalı ve az bulutlu

26 Nisan 2019 hava durumu! Hava bugün nasıl? ile ilgili etiketler 26 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.