26 Eylül Masterchef Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef eleme adayları belli oldu mu?

26 Eylül Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Şeflerin de yarıştığı prgram olan masterchef eleme adayları bir bir belli oluyor. İşte detaylar...

26 Eylül Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları belli oldu mu soruları cevap buldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef 2020 devam ediyor. İşte Bugünün eleme adayları..

26 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef yarışmacıları haftanın son dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya geldi. Yarışmanın 26 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan bölümü İstanbul Mihrişah Valide Sultan İmareti’nde çekildi. Yarışmacılar ihtiyaç sahiplerine gönderilecek yemekler hazırladılar. Menüde Mercimek çorbası, Arnavut böreği, Karnıyarık, Pilav ve cacık, Lokma tatlısı vardı. Daha sonra ağırlanan konuklara yemekler ikram edildi ve tadım yapıldı. Stüdyoda açılan oylama sonrası dokunulmazlığı kazanan takım kırmızı takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?


Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Menüde yer alan ana yemek bamya oldu. Somer Şef yarışmacılardan bamyayı ana madde kullanarak bir yemek yapmalarını istediler. Oyunun galibi henüz belli olmadı.

 

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI CUMARTESİ BELLİ OLDU

26 Eylül Masterchef Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef eleme adayları belli oldu mu?

 26 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
MasterChef’te bu akşamın eleme adayları henüz belli olmadı. Eleme adayları dokunulmazlığı kaybeden takımdan seçilecek.

 

 

26 Eylül Masterchef Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef eleme adayları belli oldu mu? ile ilgili etiketler MasterChef 26 eylül masterchef eleme adayıları MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.