26 Ekim Süper Loto sonuçları açıklanıyor... Süper Loto çekiliş saat kaçta? Büyük ikramiye ne kadar?

Süper Loto 26 Ekim çekiliş sonuçları için heyecan başladı. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve haftanın 3 günü yapılan Süper Loto çekilişi öncesi talihliler kuponlarını doldurmaya devam ediyor. Hem bayilerden hem Milli Piyango online sitesinden oynanabilen şans oyunu Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak.

Sisal Şans ile kazandırmaya devam şans oyunu Süper Loto 26 Ekim çekilişi ile yine talihlilerin yüzlerini güldürecek. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye 50 milyon TL'yi geçmiş durumda. Peki Süper Loto sonuçları açıklandı mı?

Talihlilerin iştahını kabartan büyük ikramiyesi ile Süper Loto 26 Ekim sonuçları belli olduğundan kazandıran numaralar haberimizdeki yerini alacaktır.

26 EKİM SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Süper Loto 26 Ekim 2021 sonuçları için gözler millipiyangoonline.com sonuç  sayfasında - Son Dakika Ekonomi Haberleri

Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı istemeyenler kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretleyebilir, terminal böylelikle rastgele 6 numara seçer. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturulabilir. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Tercihe göre arkadaşlarla Ortak Bilet satın alınabiliyor. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

 

26 Ekim Süper Loto sonuçları açıklanıyor... Süper Loto çekiliş saat kaçta? Büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto 26 ekim süper loto çekiliş sonuçları süper loto çekiliş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.