26 Aralık MasterChef 2. finalist kim oldu? MasterChef bu akşam kim kazandı?

TV 8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef 26 Aralık Cumartesi akşamı son bölümüyle yayınlandı. Finale sayılı günlerin kaldığı MasterChef'te 2. finaliste bu akşam belli oldu. Şeflerin programı MasterChef 2020'de yeni bölümde neler oldu?

MasterChef bu akşam kim kazandı, 2. finalist kim oldu soruları, programın son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef bu akşam kim kazandı?

MASTERCHEF 2. FİNALİST KİM OLDU?

Son 4 yarışmacının mücadele ettiği programın ilk finalisti geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. İkinci finalisti belirlemek için üç yarışmacı arasında oynanan oyunlarda birbirinden zorlu ve lezzetli yemekler pişirildi. Peki, 26 Aralık MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 1.finalisti kesinliğe kavuştu! MasterChef'te 3 kere  üst üste galip geldi - MEDYA Haberleri

MASTERCHEF 2. FİNALİSTİ BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye’nin 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde 2. finalisti belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Geçtiğimiz günlerde yarışmanın ilk finalisti Serhat olmuştu. İkinci finalisti belirlemek için oynanan oyunda Özgül, Barbaros ve Emir mücadele etti. Oynanan oyunda ilk yemeği ünlü şef Maksut Aşkar gösterdi.

MasterChef Türkiye 2020'nin ikinci finalisti Barbaros oldu!

 

 

 

26 Aralık MasterChef 2. finalist kim oldu? MasterChef bu akşam kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.