26 Ağustos Süper Loto sonuçları! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta?

Süper Loto 26 Ağustos çekilişi için geri sayım başladı. Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada 3 gün yapılan Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen çekiliş öncesi talihliler de kuponlarını hem bayilerden hem Milli Piyango Online sitesinden doldurabiliyor.

Süper Loto 26 Ağustos çekilişi saat kaçta, büyük ikramiye ne kadar merak ediliyor. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden şans oyunu Süper Loto haftanın ikinci çekilişi ile talihlilerin karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta büyük ikramiyenin devrettiği oyunda büyük ikramiye de 8 milyon TL'ye yaklaştı. Peki Süper Loto sonuçları belli mi?


26 AĞUSTOS SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekiliş sonrası 8 milyona yaklaşan ikramiye talihlilere dağıtılacak. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak çekiliş sonuçları haberimizde yer alacak.

MPİ 17 Ağustos 2021 Süper Loto sonuçları: Süper Loto bilet sorgulama ekranı

SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto'nun gerçekleştirilen son çekilişinde kazandıran numaralar 21-30-32-43-50-58 olarak belirlenmişti. 6 bilenin çıkmadığı Süper Loto'da büyük ikramiye devrederken 5 bilen 8 kişi 37.128,75 TL tutarında ikramiyenin sahibi olmuştu.

26 Ağustos Süper Loto sonuçları! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları süper loto 26 ağustos sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.