252 metrelik petrol tankeri Süveyş Kanalı'nda mahsur kaldı!

Reuters'in haberine göre, 252 metrelik Affinity V adında bir petrol tankeri, Mısır'ın Süveyş Kanalı'nda mahsur kaldığı ve karaya oturduğu belirtildi. Gemi izleme servisi TankerTrackers ise "Tekrar güneye bakıyor, ancak römorkör yardımı ile yavaş ilerliyor" dedi.

Süveyş Kanalı Kurumu'ndan (SCA) ve devlet televizyonundan bir kaynak, Çarşamba günü geç saatlerde Mısır'ın Süveyş Kanalı'nda 252 metre (826 fit) uzunluğunda bir petrol tankeri olan Affinity V'nin karaya oturduğunu bildirdi. Yerel medya, deniz trafiğinin durduğunu doğruladı.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Reuters'in açıklamalarına göre geminin kanalın güney bölümünü kapattığını söyledi, ancak SCA kaynağı kısa bir süre sonra trafiğin normale döndüğünü belirtti.  SCA'dan olayla ilgili hemen bir açıklama yapılmadı.

"RÖMORKÖR YARDIMI İLE YAVAŞ İLERLİYOR"

Gemi izleme servisi TankerTrackers'a göre, Aframax tankeri Affinity V güneye doğru giderken Süveyş Kanalı'nda kontrolünü kaybetmiş gibi görünüyor. TankerTrackers Twitter'da, "Geçici olarak trafiği tıkadı ve şimdi tekrar güneye bakıyor, ancak römorkör yardımı ile yavaş ilerliyor" dedi.

 

252 metrelik petrol tankeri Süveyş Kanalı'nda mahsur kaldı! ile ilgili etiketler Gemi süveyş kanalı petrol gemisi Süveyş Kanalı Kurumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.