250 bin dolar teklif edilmişti! Hande Fırat o telefonu sattı mı?

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi canlı yayından FaceTime ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlanan gazeteci Hande Fırat'ın telefonuna Suudi, Katarlı ve Türk işadamları talip olmuştu. Fırat, telefonun akıbetini canlı yayında anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi FaceTime'dan halkı darbecilere karşı direnişe çağırdığı telefonun sahibi gazeteci Hande Fırat, Radyo Viva'da Adem Metan'a konuştu.

handefArat2

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tarihi konuşmayı yaptığı telefonu Katar ve Suudi iş adamlarının 250 bin dolar verdiğini ancak kabul etmediğini belirten Fırat, Türk iş adamlarının da talebi olduğunu söyledi.

Fırat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanımız telefonun bende olup olmadığını soruyor. Ben de ‘duruyor' diyorum. Aydın Doğan Bey de soruyor. Kullanmaya korkuyorum. Düşer kırılır diye…"

250 bin dolar teklif edilmişti! Hande Fırat o telefonu sattı mı? ile ilgili etiketler Hande Fırat Adem Metan Erdoğan telefon facetime
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.