2,5 yıl sonra icraatları soruldu, bakın o ne yaptı!..

CHP'li Mansur Yavaş isminin hakkını veriyor... 2,5 senedir görevde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın icraatta da "yavaş" olduğu ortaya çıktı. Televizyonda kendisine icraatları hakkında soru yöneltilen Yavaş, bir projeyi bile gösteremedi ve "Neyse şimdi bulamadım" dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk TV'de canlı yayında konuk ettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sorduğu bir soru ile zor anlar yaşattı.

Teke Tek programında canlı yayında soruları yanıtlayan Yavaş, Altaylı'nın, “İlgimi çeken şu oluyor. Hep projeler var ama gerçekleşen şey çok az.” çıkışına yanıt vermekte zorlandı.

Mansur Yavaş bu sözleri, "İhalesi yapılacak, projesi var. Neyse şimdi bulamadım." diyerek geçiştirmeye çalıştı.

Bunun üzerine, konuğunun zor duruma düştüğünü gören Altaylı da "Çok şey var orada" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

TEPKİLER YAĞIYOR...

Mansur Yavaş'ın canlı yayında yaşadığı zor anlar sosyal medyada daha büyük yankı uyandırdı.

Görüntüleri değerlendiren isimleden, AK Parti MKYK Üyesi Lütfiye Selva Çam, "İyi bir eser ancak iyi bir emek ve beceriyle olur. Muhalefetten kimi bulursa ekrana çıkaran Fatih Altaylı sayesinde bu akşam anladık ki; OLMAYAN bir eserin projesini danışmanlar kartlara döküp teslim etse dahi;meğer onları sırasıyla takdim edebilmek için de bir beceri gerekiyormuş." ifadelerini kullandı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas ise, "HaberTürk'ü Millet İttifakı'nı parlatma mecrası haline getiren Fatih Altaylı'ya canlı yayın şoku." notuyla görüntüleri paylaştı.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Yapılmış bir şey bulamıyorsun çünkü yaptığın bir şey YOK. Onun altında da yok, şunun altında da yok. YOK, YOK, YOK…" paylaşımını yaptı.

2,5 yıl sonra icraatları soruldu, bakın o ne yaptı!.. ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Mansur Yavaş ankara büyükşehir belediyesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.