2,5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler!

Bursa’da bir baba, boşandığı eşinin hem kendisinden olan 12 yaşındaki kızına, hem de ikinci evliliğinden olan 2,5 yaşındaki oğluna içki içirdiği iddia edilen videolarla beyninden vurulmuşa döndü.. Serkan D. adlı baba eski eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık çocuklarına içki içirdiği ileri sürülen anne ve yanındakiler hakkında soruşturma başlattı.

Bursa’da yaşayan Serkan D., 2009 yılında eşi Y.Ç.’den ayrıldı. Çiftin 2007 yılında doğan kızlarının velayeti anne Y.Ç.’ye verildi. Y.Ç. 2011 yılında bir çocuk babası A.Ç. ile evlendi. Y.Ç. ile A.Ç.’nin bu evlilikten bir erkek çocukları dünyaya geldi.

2,5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler!

Serkan Ç., şimdi 12 yaşında olan kızı C.Z.D. ile görüştüğü sıralarda, kızının cep telefonunu kontrol etti ancak gördükleri karşısında hayrete düştü.

2,5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler! - Resim : 2

Serkan D., eski eşinin hem kendisinden olan 12 yaşındaki kızına, hem de yeni kocası A.Ç.’den olan çocuğuna içki içirdiğini gördü.

2,5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler! - Resim : 3

Gördükleri karşısında şok geçiren adam, telefonu biraz daha karıştırınca, bu sefer, A.Ç. ve Y.Ç.’nin 2,5 yaşındaki oğullarına da rakı içirdiklerini gördü.

2,5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler! - Resim : 4

Videoda, alkol kokusundan rahatsız olmayan, hatta elinden rakı bardağı alınınca ağlayan çocuğu gören Serkan D., soluğu savcılıkta aldı.

2,5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler! - Resim : 5

 Kızının kendisine anlattıklarını ve telefondan çıkanları delil olarak savcılığa sunan Serkan D, Y.Ç. ve eşi A.Ç.’den şikayetçi oldu.

2,5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler! - Resim : 6

Savcılık şikayetin ardından şahıslarla ilgili soruşturma başlattı.

2,5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler! ile ilgili etiketler Bursa rakı Savcılık telefon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.