25 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödülü bu akşam ne oldu?

25 Ocak Survivor ödül oyunu oynandı. TV 8'de bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelen Survivor 2021'de ödül oyununun kazananı belli oldu. Ünlüler ile Gönüllülerin kıyasoya rekabete tutuştuğu yeni bölümde verilen ödül ise merak konusu oldu.

Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Hanzade'nin son atışıyla ödülü kapan Gönüllüler'de sevinç görülmeye değerdi.

SURVİVOR 25 OCAK ÖDÜL OYUNU KAZANAN KİM OLDU?

Gönüllülerin önde olduğu ödül oyununda ünlüler de yarışmayı bir an olsun bırakmadı. Uzun süredir açlık çeken takımlar yemek ödülünü almak istiyor. Oyunun ardından Hanzade'nin atışıyla kazanan takım gönüllüler oldu.

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 25 Ocak ödülü nedir?

SURVİVOR 25 OCAK ÖDÜLÜ NE OLDU?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından konseyde isim çıkaran iki takım, ödül oyununa çıktı. Her iki takımın da kazanmak için çıktığı platformda büyük mücadele yaşandı. Günün ödülü ise baget tavuklar oldu. Kazanan takımda herkes kişi başı 4'er tane tavuk yiyebilecek.

25 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödülü bu akşam ne oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor 25 ocak ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.