25 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da Bu Akşam Çılgın İkramiye Var

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. 25 Nisan Pazartesi haftanın ilk çekilişinde Sayısal Loto oynayanların gözü kulağı Milli Piyango TV'deki canlı yayında olacak. Büyük ikramiyesini talihlilerine dağıtacak olan Sayısal Loto çekilil sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar...

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. 25 Nisan 2022 Pazartesi akşamı saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto çekilişi Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelecek. 54.346.813,37 Lira devirli büyük ikramiyenin olduğu Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaralar da belli olacak.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

25 Nisan Pazartesi Sayısal Loto çekilişi haftanın ilk çekilişi olacak. Büyük ikramiyesi ile de göz dolduran şans oyununda kazandıran numaralar ve çekiliş sonuçları haberimizde olacak.

Kazandıran numaralar; 2-47-48-61-75-84 Joker-52 SüperStar-41 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 55 milyon devretti.

Milli Piyango Online sitesinden de Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama yapılabilecek.

SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

25 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da Bu Akşam Çılgın İkramiye Var ile ilgili etiketler Çılgın Sayısal Loto sayısal loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.