25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları! Aşkı Bulan da Var, Şansı Yakalayan da

Dört gözle beklenen Haftalık Burç Yorumları araştırılmaya devam ediyor. 25 Nisan - 1 Mayıs 2022 haftalık burç yorumlarına göre yeni haftada burçları neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını yeni haftada bekleyenler...

25 Nisan - 1 Mayıs Haftalık Burç Yorumları haberimizde. Yeni haftada burçları neler bekliyor? Haftanın en şanslı burcu hangisi olacak? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını yeni haftada bekleyenler... 25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları! Aşkı Bulan da Var, Şansı Yakalayan da!

25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları

KOÇ BURCU: Hiç beklemediğin yerden şans ve fırsatlar yakalayacak, şifalanacaksın! Bir süre gündemin maddi manevi değerlerin olacak.

BOĞA BURCU: Gümbür gümbür bir değişime hazır ol. Kısmetin açılıyor, yaptığın işlerle tanınacak, parlayacaksın!

İKİZLER BURCU: Bu hafta içinden çıkamadığın tüm konulardan kurtuluyorsun. Ne istediğini bildiğin sürece şans senden yana, bu fırsatı sakın kaçırma!

YENGEÇ BURCU: Aşkı yollarda bulabilirsin. Radikal kararlar almaktan çekinmeyeceğin bir dönem olacak. Şaşırtacaksın herkesi!

ASLAN BURCU: İş ve kariyer hayatında aniden şans ve fırsatlar yakalayacaksın Aslan'ım. Yükseliyorsun! Gizli saklı ne varsa bu hafta ilgini çekecek.

BAŞAK BURCU: İlişkilerden yana şans seninle! Neşeli ve eğlenceli bir dönem olacak, tadını çıkart! Tutulma ritüeli en çok sana yakışır! Hemen al, 1 Mayıs’ta yap! Hayatın değişecek.

TERAZİ BURCU: Varsa bir rahatsızlığın çözümü çok yakın! Korkularından kurtuldukça hislerin kuvvetlenecek. Krizi fırsata çevirecek, ortak kazanımlar sağlayacaksın. Hadi yine iyisin.

AKREP BURCU: Dönüşüm başladı! Aşktan yana en şanslı burçlardansın. Aniden bir ilişkiye veya ortaklığa adım atabilirsin. Anka küllerinden doğdu, uçmaya hazır!

YAY BURCU: Bu hafta çalıştıkça köklenecek ve şifalanacaksın. İş değişikliği bir süre gündem olacak, direnme!

OĞLAK BURCU: Aşk mı para mı? Tarafını seçme zamanı, iyi düşün ve niyetini et. Ne istiyorsan o olacak. Geldi gelmekte olan!

KOVA BURCU: Kökleniyorsun kelebeğim, bugün zorlandığın yer yarın kazandığın yer olacak. Maddi konularda şans senden yana, paranı iyi değerlendir!

BALIK BURCU: Bu haftanın kârlısı sensin ballı çörek! Girişimlerin kazanç sağlayabilir, medya sana iyi gelebilir. Aşkta ne istediğine karar ver! Bereket için sitrin taşını üzerinden ayırma.

25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları! Aşkı Bulan da Var, Şansı Yakalayan da ile ilgili etiketler 25 nisan - 1 mayıs haftalık burç yorumları haftalık burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.