25 konuşmacının katıldığı Uluslararası kongrede Erken Çocukluk Eğitimine Yeni Bakış konusu ele alındı

İnternet üzerinden çevrimiçi düzenlenen 25 konuşmacının katıldığı Uluslararası kongrede "Erken Çocukluk Eğitimine Yeni Bakış" konusu ele alındı.

"Erken Çocukluk Eğitimine Yeni Bakış" konusu ele alındığı online düzenlenen 9 ayrı oturumda 25 konuşmacının katıldığı kongrenin düzenleme kurulunda Kayseri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Rıdvan Karabulut da yer aldı.

25 konuşmacının katıldığı Uluslararası kongrede Erken Çocukluk Eğitimine Yeni Bakış konusu ele alındı

ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE EĞİTİM GİDEREK ÖNEM KAZANIYOR

Kongrenin açılış ve kapanış programlarına Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cafer Caferova da katılarak birer konuşma gerçekleştirdi. Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, erken çocukluk döneminde eğitimin giderek önem kazandığını belirterek, düzenlenen kongrenin önemine değindi.

"İKİ DEVLET TEK MİLLET"

Bir sonraki kongreyi Kayseri’de dost ve kardeş Azerbaycan ile ortaklaşa olarak yapmak istediklerini dile getiren Rektör Karamustafa, ‘iki devlet tek millet’ sloganıyla her konuda işbirliğinin önemine işaret etti ve kongrede emeği geçen herkese teşekkür etti.

25 konuşmacının katıldığı Uluslararası kongrede Erken Çocukluk Eğitimine Yeni Bakış konusu ele alındı ile ilgili etiketler Erken Çocukluk Eğitimine Yeni Bakış Erken çocukluk