25 Eylül Yemin 260. bölüm izle! Yemin 261. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25 Eylül Yemin 260. bölüm izle! Yemin 260. bölüm izle full tek parça bağlantısı Kanal 7'de. Peki, Yemin son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar..

Yemin 260. bölüm izle! Yemin 260. yeni bölüm full tek parça izle linki haberimizde. Kanal 7 ekranlarında 3. sezonu başlayan Yemin yeni bölüm izleme linki ve detaylar; Yemin 261. fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı haberimizde..

YEMİN 260. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Reşit, Feride’yi tanıdığını söyleyecek mi? Kumru’nun sessiz kalması ile havuza düşen Narin’in imdadına Kemal yetişir. Neyse ki kimse bir zarar görmeden bu badire atlatılır. Kemal öte yandan Narin’in gözlerinin tekrar açılabilmesi için çareler aramaktadır. Narin sevdiği adamın yüzünü bir daha görememekten korkarken Kemal doktordan duyacağı iki ümitli söze bel bağlamıştır. Doktor ne diyecek?

25 Eylül Yemin 260. bölüm izle! Yemin 261. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25 Eylül Yemin 260. bölüm izle! Yemin 261. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Kanal 7 yemin 260. bölüm izle yemin yeni bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.