25 Ekim MasterChef Türkiye kim elendi? MasterChef ilk 16'da kimler vardı?

25 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef ilk 16'da kimler vardı merak ediliyor. 25 EKim pazar akşımında Masterchef TV 8 ekranlarında yayınlandı. Bugün MasterChef'te kim elendi? İşte detaylar..

25 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef ilk 16'da kimler vardı izleyenler tarafından araştırılan sorular. Son bölümüyle bu akşam ekrana gelen yemek yarışmasında her pazar eleme günü. Peki, MasterChef kim elendi? İşte yanıtı..

25 EKİM MASTERCHEF KİM ELENDİ?

25 EKİM MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU MU?

25 Ekim MasterChef'e veda eden yarışmacı Berker oldu.

Safran üzerinde yaratıcılık sergileyen yemeği en güzel yapan Emir oldu. Emir ilk 12'de yer alan kişilerden biri olarak belirlendi. Esra 2. en iyi yemeği yapan isim olarak seçildi. Sefa'da 3. olarak ilk 12'de yer aldı.

25 Ekim MasterChef Türkiye kim elendi? MasterChef ilk 16'da kimler vardı?

MASTERCHEF İLK 16'DA KİMLER VARDI?

16'ya çıkan ilk 8 yarışmacı şöyle: Serhat, Duygu, Özgül, Emir, Ayyüce, Sedat, Esra ve Furkan oldu. İkinci grupta ilk 16'ya kalan yarışmacılar Barbaros, Tanya, Berk, Eray, Uğur, Celal ve Ebru oldu.

MASTERCHEF 3'LÜ ELEMEYE KİM KALDI?

MasterChef'te 3'li elemeye kalan isimler Uğur, Tanya ve Berker oldu.

25 Ekim MasterChef Türkiye kim elendi? MasterChef ilk 16'da kimler vardı? ile ilgili etiketler MasterChef 25 ekim masterchef kim elendi masterchef elenen kim olduy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.