25 bin Türk için büyük çaplı 'Ramazan operasyonu'

Yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan bir açıklama geldi. Oktay, 59 ülkede bulunan 25 bin vatandaşın Ramazan'ı evlerinde geçirmesi için büyük çaplı bir operasyon başlatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. 

"Türkiye olarak dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşımızın yanındayız. Salgına karşı yürüttüğümüz zorlu mücadele sürecinde dünyanın dört bir yanından 25 bin vatandaşımızı aileleriyle kavuşturduk." diyen Oktay, şöyle devam etti:

"Şimdi de, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, 59 ülkeden yaklaşık 25 bin vatandaşımızın yaklaşan Ramazan ayını ve bayramı evlerinde geçirebilmeleri için, yine Dışişleri, İçişleri, Ulaştırma ve Altyapı, Sağlık, Gençlik ve Spor Bakanlıklarımız ve ilgili Valiliklerimizle birlikte, büyük çaplı bir operasyon başlattık. Amacımız vatandaşlarımızın inşallah mübarek Ramazan Bayramında sevdikleriyle kucaklaşmalarını sağlayabilmek. Milletimiz azimli, devletimiz güçlü ve kararlıdır.

Bu millet bu zorlu mücadeleyi de, tarihte örneklerini defalarca sergilediği gibi, hep birlikte kardeşlik ve dayanışma içinde kazanacaktır.""

25 bin Türk için büyük çaplı 'Ramazan operasyonu' ile ilgili etiketler Fuat Oktay Ramazan Koronavirüs Korona Cumhurbaşkanı Yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.