24 saatte 1 milyon 538 bin 144 doz aşı yapıldı, sağlıkçılar en çok bu kelimeyi kullandı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte yapılan aşı dozunu duyurdu. gece yarısına kadar 1 milyon 538 bin 144 doz aşı uygulandığını söyleyen Bakan Koca, sağlık çalışanlarının bugün en çok "Sıradaki?" kelimesini kullandığını yazdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte yapılan aşı dozunu duyurdu. Gece yarısına kadar 1 milyon 538 bin 144 doz aşı uygulandığını söyleyen Bakan Koca, sağlık çalışanlarının bugün en çok "Sıradaki?" kelimesini kullandığını yazdı.

Twitter'dan açıklama yapan Bakan Koca, "SAAT 00.00’A KADAR yapılan aşı sayısı: 1 milyon 538 bin 144 doz. Aşı ekibimiz 24 saat boyunca yine en çok şu kelimeyi kullandı: Sıradaki? (Az kelimeyle bu kadar çok şey daha iyi anlatılabilir mi?)" dedi.

 

1,5 MİLYONUNCU DOZ KADROSU

Bakan Koca ayrıca akşam saatlerinde 1,5 milyonuncu koronavirüs aşısını vuran doktorun görüntüsünü paylaştı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde günün 1,5 milyonuncu doz aşısı yapılan hasta, aşıyı vuran ve aşıdan sorumlu hekimin bilgileri de yayınlandı.

Bakan Koca, şu bilgilendirmeyi yaptı: "1,5 MİLYONUNCU DOZ KADROSU. Aşı yaptıran: TAHİR ASLAN. Aşıyı yapan sağlık çalışanı: ALİCAN KIŞ. Aşıdan sorumlu hekim: HİLAL KÜNKÜL. Yer: Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi. Saat: 22.15. Bu hızla Covid-19 yenilmeye mahkûm."

 

24 saatte 1 milyon 538 bin 144 doz aşı yapıldı, sağlıkçılar en çok bu kelimeyi kullandı! ile ilgili etiketler Rekor koronavirüs salgını aşı dozu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.