24 Ocak Show TV yayın akışı! Bugün hangi filmler var?

Vaktini değerlendirmek isteyen çoğu kişi Show TV ekranlarında bugün hangi film ve dizilerin olduğunu merak ediyor. Dizilerinin güncel saatlerini ve kanalın yayın akışını takip etmek isteyenler arama motorlarından araştırmalar yapmayı sürdürüyor. İşte, 24 Ocak Show TV yayın akışı! Bugün hangi filmler var? Detaylar haberimizde...

Vatandaşlar televizyon karşısına geçip izleyebileceği diziler ve filmler hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Show TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinin saatleri ve yayın akışı rağbet gören konular arasında yer alıyor. Show TV ekranlarının yayın akışını sizler için araştırdık. İşte, 24 Ocak Show TV yayın akışı! Bugün hangi filmler var? Detaylar haberimizde...

24 Ocak Show TV yayın akışı! Bugün hangi filmler var?

24 OCAK SHOW TV YAYIN AKIŞI!

09.30 ZAHİDE YETİŞ'LE

12:30 KUAFÖRÜM SENSİN

16:00 KUZEY YILDIZI İLK AŞK

18:45 Show TV ANA HABER

20:00 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

23.30 ZEMHERİ

02.15 RAMO

04.30 KUZEY YILDIZI İLK AŞK

RAMO KONUSU NEDİR?

Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova’nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır.

Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo’dur.

 

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

RAMO OYUNCULARI KİMLER?

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular yer alıyor.

RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adana’da çekimleri gerçekleşen dizi; aile, adalet, intikam ve dostluk eksenindeki derin çatışmayı konu edinirken; bu çatışmanın ortasında yeşeren Ramo ve Sibel’in aşkını anlatıyor.

 

24 Ocak Show TV yayın akışı! Bugün hangi filmler var? ile ilgili etiketler Show TV 2020 canlı izle show tv canlı izle yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.