24 Ocak Evde Bakım Maaşı yatan iller? Evde bakım parası nasıl alınır? Şartlar neler?

24 Ocak 2021 Pazar evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu mu sorusu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın bakıma muhtaç kişileri evlerinde barındıran vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Evde bakım parası nasıl alınır? Şartlar neler?

Evde bakım parası, bakanlığın evinde bakıma muhtaç kişiler olan vatandaşlara verdiği devlet desteğidir. Her ayın belirli günlerinden itibaren evde bakım maaşı alan iller mevcuttur. Peki, 24 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

24 OCAK EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

Tokat
Bilecik
Uşak
Mersin
Konya
Van
Manisa
İstanbul
Ankara
Şanlıurfa
Aksaray
Şırnak
Sakarya
Zonguldak
Samsun
Karabük
Ordu
Diyarbakır
Bolu
Aydın
Kırklareli
Antalya
Isparta
Hatay
Afyonkarahisar
Kocaeli
İzmir
Bursa
Adana
Edirne
Kars
Muğla
Düzce
Erzincan
Niğde
Kayseri
Balıkesir
Erzurum
Osmaniye

Evde bakım maaşı yatan iller listesi! 24 Ocak 2020 evde bakım parası yatan  iller

EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Evde Bakım aylığı ödemelerinin hesabınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile e-Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz. 
SMS İLE SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atarak sorgulayabilirsiniz. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat Bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.

24 Ocak Evde Bakım Maaşı yatan iller? Evde bakım parası nasıl alınır? Şartlar neler? ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı evde bakım parası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.