24 Ocak 2023 dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Survivor 24 Ocak dokunulmazlık ödülü hangi takıma gitti?

Çok sayıda kişinin yakından büyük ilgiyle takip ettiği Survivor yarışmasında 24 Ocak 2023 tarihindeki dokunulmazlık ve ödül kazanan takım belli oldu.

Milyonların ilgiyle takip ettiği ve Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayımlanan yarışma programı Survivor’da ünlüler takımı ile gönüllüler takımı yarıştı. Kıyasıya nefes kesen mücadelenin ardından kazanan takım dokunulmazlık ve ödülün sahibi oldu.

24 Ocak 2023 dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Survivor 24 Ocak dokunulmazlık ödülü hangi takıma gitti?

Beğeni toplayan ve ekranlarına sevilen yarışma programlarından Survivor 2023’te ünlüler ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

Heyecan dolu mücadelenin ardından dokunulmazlığın yanı sıra kahve ve lokum ödülünü de kazanan takım belli oldu.

KADINLAR VE ERKEKLER DE ÜNLÜLER KAZANDI

Kadınlar yarışının kazananı 8-5 ünlüler oldu. Erkekler mücadelesinde ise Kürşat'ın sayısı ile 8-4 kazanan ünlüler. Böylece dokunulmazlık ve ödül ünlüler takımına gitti.

İlk oyunda Yokluk Adası'na Yusuf Güney ve Ertuğ gitmişti. Yarışmacıların Yokluk Adası'nda yapılan oyunla potadan kurtulma şansı bulunuyordu ve böylece potadan ilk çıkan Ertuğ oldu.

24 OCAK 2023 YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ? 

İkinci dokunulmazlık sonunda Yokluk adasına Aziz ve Fatih gitti. Yokluk Adası oyununda da potadan çıkan ikinci yarışmacı Fatih oldu.

Üçüncü Ada Konseyi ile potaya giren iki ismin potadan kurtulma şansı olmuyor. Böylece potada yer alan Yusuf Güney ve Aziz.

Gönüllüler takımı Ada Konseyi oylaması sonunda Aleyna üçüncü gitme adayı seçildi.

Performans birincisi olan Osman Can, dördüncü adayı söyledi ve Chaby ismini verdi.

24 Ocak 2023 dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Survivor 24 Ocak dokunulmazlık ödülü hangi takıma gitti? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.