24 Nisan'da bankalar açık mı olacak? Bankalar Cuma günü açık mı?

24 Nisan'da bankalar açık mı olacak? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına alan koronavirüs birçok kişinin ölümüne sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile ciddi sağlık önlemleri alınmaya devam edilmektedir. Birçok kişi 24 Nisan'da bankaların açık olup olmayacağını merakla araştırıyor. Peki, 24 Nisan'da bankalar açık mı olacak? Bankalar Cuma günü açık mı? Detaylar haberimizde..

24 Nisan'da bankalar açık mı olacak? COVID-19 virüsü Çin'de ortaya çıktığı günden bu yana çoğu kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Koronavirüsün Türkiye'de de görülmesi ile birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Sağlık açısından önlemler alınmaya devam edilirken, camiler, okullar ve bazı iş yerleri geçici bir süreliğine kapatıldı. Sokağa çıkma yasağı nedeni ile 24 Nisan'da pek çok işletme hizmet vermeyecektir. Çoğu kişi bankaların açık olup olmayacağını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, 24 Nisan'da bankalar açık mı olacak? Bankalar Cuma günü açık mı? Detaylar haberimizde...

Özel bankalar ipe un seriyor - Ekonomi Haberleri

24 NİSAN'DA BANKALAR AÇIK MI OLACAK?

Bankalar 24 Nisan Cuma günü, yasağın uygulandığı 31 ildeki bankalar kapalı tutulacak. 31 il dışında kalan şehirlerde ise şubelerde nakit, takas ve EFT işlemleri yapılabilecek.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde bankalar hizmetlerini internet üzerinden verecek.

23 Nisan Perşembe günü ise tüm bankalar kapalı olacak.

24 NİSAN'DA İDARİ İZİN OLACAK!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'ndan yapılan açıklama çerçevesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlardaki çalışanlar 24 Nisan Cuma günü idari izinli sayılacak.

23 Nisan resmi tatil ve sokağa çıkma yasağı kapsamında bir gün boyunca kapalı olacak. Cuma günü borsa bünyesi altında "Vadeli işlem", "Opsiyon" ve "Pay piyasası" işlemleri normal şekilde işlenmeye devam edilecek. İşte, yapılan o açıklama;

"Borsamız bünyesinde yer alan Pay Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, SWAP Piyasası ile Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası 24 Nisan 2020 Cuma günü normal faaliyetlerini sürdürecektir."

 

24 Nisan'da bankalar açık mı olacak? Bankalar Cuma günü açık mı? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası İş Bankası Banka Koronavirüs Korona 2020 24 Nisan önlem sokağa çıkma yasağı bankalar açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.