24 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu?

24 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Çin'in Vuhan kentinde görülen ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını birçok kişinin ölümüne sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi altın fiyatlarında büyük değişikliklere yol açtı. Yatırımcılar tarafından en sık araştırılan konulardan biri ise altın fiyatları olmaktadır. Haftanın son gününde altın fiyatlarının son durumu merak ediliyor. Peki, 24 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? Detaylar haberimizde..

24 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu?  Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından altın fiyatlarında büyük değişiklikler yaşanmıştı. Düğünlerde, özel günlerde ve yatırım amaçlı tercih edilen sarı metalin son dakika durumu meraklıları tarafından sıkça araştırılan konular arasında yer almaktadır. Altının son durumunu sizin için araştırdık. Peki, 24 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Yarım altın fiyatları nedir? Detaylar haberimizde...

Altın fiyatları ne kadar oldu? (20 Nisan 2020 güncel çeyrek ve ...

24 NİSAN ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın; 1.239,10 liradan alınırken, 1.271,90 liraya satılıyor.

Tam altın; 2.038,28 liradan alınırken, 2.079,29 liraya satılıyor.

Çeyrek altın; 621,70 liradan alınırken, 636,40 liraya satılıyor.

Gram altın; 386,76 liradan alınırken, 386,98 liraya satılıyor.

1 Ocak 2020 Altın fiyatları - Gram altın fiyatı, çeyrek altın ...

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.