24 meyve sebze toptancısına soruşturma başlatıldı!

Rekabet Kurulu, İstanbul, Ankara ve Antalya'daki hallerde faaliyet gösteren 24 yaş sebze ve meyve toptancısı hakkında soruşturma başlattı. Bu kuruluşların rekabet karşıtı eylem ve davranışlar içerisinde bulunup bulunmadıkları araştırılacak.

Rekabet Kurulu'nun resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada 24 yaş meyve sebze toptancısına soruşturma açıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada; "Yaş meyve ve sebzelerin toptan satışı ile iştigal eden teşebbüslerin rekabet karşıtı eylem ve davranışlar içerisinde bulunup bulunmadıklarının tespiti"nin yapılacağı belirtildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Rekabet Kurulunca, 14'ü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali Ataşehir ve Bayrampaşa şubelerinde, 7'si Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Halinde, 3'ü Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Halinde yaş meyve ve sebzelerin toptan satışı alanında faaliyet gösteren 24 teşebbüs hakkında, rekabet karşıtı eylem ve davranışlar içinde bulunup bulunmadıklarının tespiti amacıyla soruşturma açılmasına karar verildi.

24 meyve sebze toptancısına soruşturma başlatıldı! ile ilgili etiketler İstanbul Ankara Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.