24 Mart Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor! Sayısal Loto kazanan numaralar belli mi?

24 Mart 2021 Çarşamba akşamı canlı çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto'da çılgın ikramiyeler verilecek. Büyük ikramiyenin 129 milyon TL'yi aşması insanları Sayısal Loto oynamaya teşvik ediyor. Peki, Sayısal Loto kazanan numaralar saat kaçta belli olacak?

Sayısal Loto büyük ikramiye çekilişi heyecanla bekleniyor. 24 Mart Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak çekilişi yapılan Sayısal Loto insanları sevindirmeye devam ediyor.

Haftalardır devreden büyük ikramiye bu akşam sahibini bulacak mı? 129 milyon TL'yi aşmış durumda olan Sayısal Loto'da ikramiyeler iştah kabartıyor. İnsanların da ilgisi Sayısal Loto çekilişinde.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları: İşte ikramie kazandıran numaralar - Son  dakika haberleri

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 24 MART 2021

Haftanın ikinci Çılgın Sayısal Loto çekilişi 24 Mart tarihinde saat 21.30'da başlayacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişi www.millipiyangoonline.com MP TV aracılığıyla canlı olarak takip edilebilecek.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Haftanın 3 günü gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto, bayilerin yanı sıra online olarak da oynanabiliyor. Çılgın Sayısal Loto www.millipiyangoonline.com adresinden oynanabiliyor.

24 Mart Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor! Sayısal Loto kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto 14 mart çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.