24 Kasım resmi tatil mi? 2022 Öğretmen Günü ne zamana denk geliyor?

24 Kasım resmi tatil mi sorusu yeniden gündem oldu. Bu özel tarihte öğretmenlerini hediyelerle, güzel sözlerle ve sevgilerini göstererek kutlamak isteyenler öğrenciler okulların açık olup olmadığını merak etmekte. Peki, 24 Kasım Perşembe okullar açık mı, ders var mı?

24 Kasım Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Yurdun dört bir yanında heyecanla karşılanan bu özel tarih, 24 Kasım 1928'de Atatürk'ün "Başöğretmen" kabul edilmesi dolayısıyla seçildi. 1981'den beri kutlanan bu özel gün hakkında Öğretmenler Günü resmi tatil mi, yarım gün mü sorusu her zaman yanıt aramakta.

24 Kasım Tatil Mi?

24 Kasım Öğretmenler Günü resmi tatiller arasında yer almamaktadır. Bu nedenle okulda tam veya yarım gün tatil yapılmamaktadır. Öğrenciler ve öğretmenler tüm gün okulda olup, derslerini işlemeye devam etmektedirler.

24 Kasım 2022 Perşembe günü okullar tatil değildir. Öğretmenler ve öğrenciler, bu özel günü kutlamak adına okullarda olacaktır.

24 Kasım resmi tatil mi? 2022 Öğretmen Günü ne zamana denk geliyor? ile ilgili etiketler 24 Kasım Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.