24 Haziran Zonguldak genel seçim sonuçları!

Türkiye, son yılların en tartışmalı ve çekişmeli seçim sürecinin sonuna geliyor. 24 Haziran 2018 ülkenin dört bir köşesinde kurulan sandıklarda vatandaşlar demokratik haklarını işleterek oy kullanacaklar. İlk defa bu seçimde Hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği için oy kullanılacak. Peki seçim sonuçları nasıl olacak ve nasıl canlı takip edilebilecek? İşte 2018 Zonguldak genel seçim sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde. Ayrıca AK Parti, CHP ve diğer partilerin oy oranları haberimizde.

24 Haziran Zonguldak seçim sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde. 24 Haziran seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Seçim anketi sonuçlarını yakınan takip eden vatandaşlar Pazar günü Zonguldak ilinde oy kullandıktan sonra nihai seçim sonuçları için beklemeye başlayacaklar. Oylar sayılmaya başlamasının ardından açılan sandıkları ve oy oranlarını sitemiden takip edebilirsiniz. Peki 2018 Zonguldak genel seçim sonuçları! CHP, AKP ve MHP oy oranları ne? İşte detaylar...

24 Haziran Zonguldak genel seçim sonuçları!


ZONGULDAK CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER?

CHP, listelerinde sürpriz isimlere yer verdi. Peki Zonguldak CHP milletvekili adayları kim oldu? Hangi isimler listeye girdi? Zonguldak CHP milletvekili adayları kimler?

İşte YSK'ya verilen liste

CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
ÜNAL DEMİRTAŞ
DENİZ YAVUZYILMAZ
UMUT BAŞOĞLU
MERVE KIR
ÇİĞDEM ŞEKERCİ

ZONGULDAK MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER?

MHP, listelerinde sürpriz isimlere yer verdi. Peki Zonguldak MHP milletvekili adayları kim oldu? Hangi isimler listeye girdi? Zonguldak MHP milletvekili adayları kimler?

İşte YSK'ya verilen liste

MHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
HAMDİ AYAN
ABDULLAH BEKAR
FEHMİ NUHOĞLU
TANER KAYI
SEBİL SÜMEYYE BIYIKLI

ZONGULDAK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER?

AK Parti, listelerinde sürpriz isimlere yer verdi. Peki Zonguldak AK Parti milletvekili adayları kim oldu? Hangi isimler listeye girdi? Zonguldak AK Parti milletvekili adayları kimler?

İşte YSK'ya verilen liste

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

POLAT TÜRKMEN
AHMET ÇOLAKOĞLU
HAMDİ UÇAR
ZÜLEYHA ARIMAN
BURHAN ONUK

İYİ PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

İYİ Parti'nin Zonguldak milletvekili adayları merakla bekleniyordu. YSK'ya teslim edilen listeden sonra İYİ Parti Zonguldak milletvekili adayları belli oldu. İşte o isimler...

Aydın Tümen
Mehmet Batu Müftüoğlu
Fehime Çakır
Hava Çiçek
Mustafa Adil Özkan

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Sonrasında ise adaylar açıklandı. Peki Saadet Partisi 27.dönem Zonguldak milletvekili adayları kim oldu? İşte Saadet Partisi Zonguldak milletvekili aday listesi...

ZONGULDAK 1 BURAK EROL MÜHENDİS

ZONGULDAK 2 GÖKHAN GÖKTAŞ MÜHENDİS

ZONGULDAK 3 MEHMET YAMAN MÜHENDİS

ZONGULDAK 4 ENGİN ZEREN MALİ MÜŞAVİR

ZONGULDAK 5 YAVUZ SÜLEYMAN KÜŞ İMAM HATİP

24 HAZİRAN SEÇİM TAKVİMİ

YSK 24 Haziran milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir takvim yayımladı. Buna göre 22 Mayıs tarihinde yurt içi ve yurtdışı seçmen kütükleri kesinleşiyor. 26 Mayıs tarihinde milletvekili geçici aday listeleri yayımlanacak.

30 Mayıs'ta birleşik oy pusulalarının basımı ve milletvekili kesin aday listelerinin ilanı gerçekleştirilecek.

YURT DIŞINDA SEÇİM ERKEN BAŞLAYACAK

YSK'nın takvimine göre gümrük kapılarında ve yurt dışında oy verme işlemleri 7 Haziran Perşembe günü başlayacak. Yurtdışında oy verme işlemleri 19 Haziran Salı günü sona erecek. Cumhurbaşkanlığının seçiminin 2. tura kalması durumunda yurtdışında oy verme işlemleri 30 Haziran'da başlayacak ve 4 Temmuz'da sona erecek.

24 HAZİRAN OY VERME GÜNÜ

Türkiye'nin tüm illerinde, ilçelerinde, köylerinde vatandaşlar 24 Haziran günü sandığa gidecekler ve hem milletvekili hem de cumhurbaşkanlığı için oy kullanacaklar. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda tamamlanmazsa 8 Temmuz Pazar günü ikinci tur oylaması için vatandaşlar yine sandığa gidecekler.

PROPAGANDA VE SEÇİM YASAKLARI

Propaganda serbesti ve 14 Haziran Perşembe günü başlayacak ve aynı tarihte bazı seçim yasakları da devreye girecek. Liderler 17 Haziran Pazar gününden itibaren radyo ve televizyonlarda propaganda konuşması yapabilecekler.

24 Haziran Zonguldak genel seçim sonuçları! ile ilgili etiketler Zonguldak 24 haziran seçim sonuçları 2018 24 haziran zonguldak seçim sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.