24 Eylül Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef eleme adayları kimler?

24 Eylül Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef eleme adayları kimler oldu? 24 Eylül Perşembe akşamı Masterchef dokunulmazlık oyunu oynandı. İşte detaylar...

24 Eylül Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar..

24 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 24 Eylül Perşembe akşamki bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda şefler bir takıma kırmızı renkli diğer takım ise beyaz renkli besinler vererek yapacakları bir menü verdiler. Dokunulmazlık oyunun galibi kaptanlığı Uğur’un üstlendiği mavi takım oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE | MasterChef Türkiye Son Bölüm - TV8

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybettiği için bireysel dokunulmazlık oyunu kırmızı takım yarışmacıları arasında oynandı. Somer Şef yarışmacılardan Şıhıl Mahşi yapmalarını istedi. Elenmemek için birbirleriyle yarışan yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele hakim oldu. Şeflerin tadımı sonrasında bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Berker oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Haftanın 3. ve 4. eleme kırmızı takım yarışmacılar arasından oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Berker eleme potasına Eray'ı gönderdi. Daha sonra son eleme adayını belirlemek üzere oylama yapıldı ve oylama sonucu en çok oyu alan Ayyüce eleme potasına gönderildi. Böylece bu haftanın eleme adayları Özgül, Esra, Eray ve Ayyüce oldu. Haftanın son eleme adayları cumartesi akşamı belli olacak.

 

 

24 Eylül Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef eleme adayları kimler? ile ilgili etiketler MasterChef 24 eylül masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.