24 - 25 Ekim hangi illere yasak geldi? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan illeri listesi!

Hangi illere yasak geldi? 24 - 25 Ekim 2020 hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Koronavirüs vakalarının artması sonrasında eski düzende olduğu gibi hafta sonunda yine sokağa çıkma yasağının gelmesi beklenmekte. Bunun için vatandaşlar şimdiden ‘hangi illerde yasak var’ şeklinde aramalarını bile yapmakta. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan illet hangileri…

24 - 25 Ekim hangi illere yasak geldi? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son koronavirüs vaka sayılarını açıkladıktan sonra eski rakamların yavaş yavaş yerine gelmesi ve havaların tekrardan soğulması sonrasında hafta sonlarında yeniden sokağa çıkma yasağı gündeme geldi. Vatandaşlarda merak içerisinde bu hafta 24 - 25 Ekim 2020 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günlerinde sokağa çıkma yasağı gelip gelmeyeceği konusunda araştırmalarına başladı. İşte, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan illeri listesi!

Kabine toplantısının hemen sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan il bazında 65 yaş üstü vatandaşların ulaşımında sınırlama yapabileceğini ifade etmişti. Ankara, Konya, İzmir, Bursa, Manisa, Kayseri, Kütahya, Şanlıurfa, Manisa, Bolu ve birçok ilde kısıtlamalar bulunuyordu.

24 - 25 Ekim hangi illere yasak geldi? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan illeri listesi!

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İl bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza belli saatlerde ulaşımda sınırlı yapılabilecektir." ifadelerini kullanarak yeni tedbir kararını açıkladı.

65 YAŞ ÜSTÜ KISITLAMA OLAN İLLER LİSTESİ

GÜMÜŞHANE
YALOVA
ERZİNCAN
ANTALYA
ÇANKIRI
MUĞLA
ELAZIĞ
BARTIN
KIRIKKALE
AKSARAY
KOCAELİ
KARABÜK
AFYONKARAHİSAR
İZMİR
KONYA
ANKARA
BURSA

 

24 - 25 Ekim hangi illere yasak geldi? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan illeri listesi! ile ilgili etiketler sokağa çıkma yasağı Yasak iller hafta sonu 65 yaş üstü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.