23 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti

Kartal'da bir genç pompalı tüfekle intihar etti. Anne ve babası şehir dışında olan gencin cansız bedenini işten eve dönen ablası buldu. Ablanın feryatları üzerine olay yerine çağrılan polis ekipleri gencin pompalı tüfekle başına ateş ederek intihar ettiğini belirledi.

Olay saat 15.30 sıralarında Orhantepe Mahallesi Hamitbey Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre anne ve babası şehir dışında olan Recep Can Özmen (23) evde yalnız olduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle pompalı tüfekle başına bir kez ateş ederek intihar etti.

23 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti

Özmen'in ablası akşam işten dönünce kapıyı açtığında korkunç manzara ile karşılaştı. Komşular kardeşini yerde kanlar içinde yatarken gören ablanın feryatlarına koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Recep Can Özmen'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından Özmen'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ABLASI RAHATSIZLANDI

Olayı haber alan yakınları evin önünde toplandı. Uzun süre gözyaşı döken Özmen'in yakınları sinir krizi geçirdi. İşten dönünce kardeşinin cansız bedenini bulan abla fenelaşınca sağlık ekipleri müdahale etti.

23 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti - Resim : 2

"BÖYLE BİR ŞEY YAPACAK ÇOCUK DEĞİLDİ"

Mahalle sakinlerinden Emin Arıkan olayla ilgili olarak, “Babası Niğde'den aradı, evde sesler olduğunu ve bakmamızı söyledi. Geldiğimizde polisler gelmişti, eve giremedik. Sadece kendini vurduğunu öğrendik, başka bir şey bilmiyoruz. Gayet düzgün bir çocuktu, böyle bir şey yapacak bir çocuk değildi. Benim çocuğumun arkadaşı, mahallemizin çocuğu. Küçüklüğünden beri tanıyoruz, herhangi bir sorunu yoktu" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

23 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti ile ilgili etiketler Kartal İntihar pompalı tüfek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.