23 Şubat Survivor kim elendi? Survivor eleme patasında kimler var?

Survivor elenen isim 23 Şubat 2021 Salı akşamı belli oluyor. Bu hafta adaya veda edecek isim eleme adayları arasından SMS oylaması sonucu belli olacak. TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor eleme konseyinde yaşanan anlar izleyicileri ekrana kilitledi. Haftanın ilk eleme adayları Yiğit ve Çağrı olmuştu.

Survivor kim elendi sorusu bu akşam cevabını buluyor. Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapan ve heyecan dolu anları ve mücadeleleriyle devam eden Survivor, eleme konseyi ile 23 Şubat Salı akşamı da ekranda olacak. Hafta boyunca dokunulmazlık, açlık oyunlarıyla kıyasıya mücadelenin devam ettiği Survivor'da bu hafta kim elendi? Bu akşam SMS oylaması ile belli olan Survivor elenen isim kim olacak?

16-23 ŞUBAT SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bu hafta Ünlüler ve Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyunları nefes kesti. Oynanan ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı yenildi ve Yiğit birinci eleme adayı oldu. Yarışmanın ikinci eleme adayı ise Çağrı oldu. Diğer eleme adayı ise bu akşam SMS oylaması sonra belli olacak.

 

23 ŞUBAT SURVİVOR KİM ELENDİ?

23 Şubat Salı akşamı yayınlanan Survivor eleme konseyinde bu haftanın elenen ismi belli olmadı. Survivor kim elendi sorusunun yanıtını haberimizde az sonra bulabilirsiniz.

 

23 Şubat Survivor kim elendi? Survivor eleme patasında kimler var? ile ilgili etiketler Survivor survivor kim elendi survivor elenen kim oldu survivor eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.