23 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kazananı belli mi?

Survivor 23 Ocak dokunulmazlık oyunu galibi belli oldu. 23 Ocak akşamı TV8'de ekrana gelen Survivor'da bugün ödül oyunu oynandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor bu akşam yeni bölümü yayınlandı.

Survivor dokunulmazlık oyunu galibi merakla araştırılıyor. Mücadelenin, hırsın parkurlara yansıdığı Survivor ödül oyununda ise heyecan doruktaydı. Peki, bu akşam Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KAZANAN KİM?

Survivor 2021'de bu akşam oynanan ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Patates ve yağ ödülünün keyfi doyasıya yaşandı.

Survivor'da ödül ve dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2021'de bu hafta eleme adayları kimler?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de 23 Ocak 2021 günü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı olarak Aleyna seçildi.

SURVİVOR ALEYNA KİMDİR?

Survivor Türkiye 2021 yarışma programı heyecanla beklenirken yarışmacıları da kimler olacak merak edilmişti. Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu "Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor'la taçlandırmaya gidiyorum" sözleri ile dikkat çekti.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yalova’da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır.

23 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kazananı belli mi? ile ilgili etiketler Survivor survivor dokunulmazlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.