23 Nisan'da evden çıkmadan gezilebilecek 14 sanal tur! Sanal tur nasıl yapılır?

23 Nisan'da evden çıkmadan gezilebilecek 14 sanal tur! Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu sene koronavirüs sebebi ile evlerde kutlanacak. Enuygun.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı için ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte gezebileceği 14 sanal tur düzenledi. Birçok kişi sanal turun nasıl yapılacağını araştırmaya devam ediyor. İşte, 23 Nisan'da evden çıkmadan gezilebilecek 14 sanal tur! Detaylar haberimizde...

23 Nisan'da evden çıkmadan gezilebilecek 14 sanal tur! Ülkemizde her yıl düzenli olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene COVID-19 virüsünün dünyayo etkisi altına alması üzerine sağlık önlemleri kapsamında evlerde kutlanacaktır. Birçok kişi bu özel günde çocukları için evde etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Enuygun.com ise koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte gezebileceği 14 sanal tur derledi. Çoğu kişi sanal tura nasıl katılacağını merak edip arama motorlarından araştırmaktadır. İşte, 23 Nisan'da evden çıkmadan gezilebilecek 14 sanal tur! Sanal tur nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

23 Nisan'da ailelerin çocuklarıyla birlikte evden çıkmadan ...

23 NİSAN'DA EVDEN ÇIKMADAN GEZİLEBİLECEK 14 SANAL TUR!

AA'nın haberine göre; Enuygun.com, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte gezebileceği 14 sanal tur derledi.

Enuygun.com'dan yapılan açıklamaya göre, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı, koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlanacak.

Bu önemli gün, bu yıl meydanlarda yaşanamazsa da çocuklarla birlikte tarihi müzeler yeniden keşfedilebilecek. Çocuklar ile birlikte Anadolu'nun, hatta dünyanın önemli yapılarının görülebileceği Miniatürk'ten Gaziantep'teki Zeugma Müzesi'ne, dünyanın en önemli müzesi olarak kabul edilen National Museum'dan 7'den 70'e herkesin ilgisini çeken Legoland'a kadar sanal ortamdan gidilebilecek 14 farklı sanal turu Türkiye'nin seyahat sitesi Enuygun.com derledi.

Enuygun.com tarafında derlenen 14 sanal tur arasında, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Rahmi Koç Müzesi, Oyuncak Müzesi, Disney World-Orlando Eğlence Bölgesi, NASA (Uzay Keşfi), Ulusal Parklar, National Aquarium, Blenheim Sarayı ve Cirque du Soleil de bulunuyor.

23 Nisan'da evden çıkmadan gezilebilecek 14 sanal tur! Sanal tur nasıl yapılır? ile ilgili etiketler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Koronavirüs Korona 2020 23 Nisan Çocuk Anne baba sanal tur müze turu kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.