23 Nisan resimli mesajlar 2020! En güzel 23 Nisan resimli mesajları!

23 Nisan resimli mesajlar 2020! Ülkemizde her yıl 23 Nisan'da kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na az bir vakit kalması ile bu özel gün ile alakalı resimli mesajlar araştırılmaya devam ediliyor. COVID-19 nedeni ile bu sene 23 Nisan etkinlikleri yapılmayacak. 23 Nisan'ı evde geçirecek olan birçok kişi sevdiklerine resimli mesajlar göndermek için araştırmalar yapmaya devam ediyor. En güzel mesajları sizler için araştırdık. İşte, 23 Nisan resimli mesajları! Detaylar haberimizde..

23 Nisan resimli mesajlar 2020! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na sayılı günler kaldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde sevdiklerinin 23 Nisan'ını kutlamak isteyenler arama motorlarından en güzel 23 Nisan resimli mesajlarını merakla araştırmaya başladı. En güzel ve en anlamlı 23 Nisan resimli mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, 23 Nisan resimli mesajları! En güzel 23 Nisan resimli mesajları! Detaylar haberimizde..

23 Nisan en anlamlı mesajlar! En güzel kısa, uzun 23 Nisan mesajları!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. 

En güzel 23 Nisan mesajları! Uzun kısa 23 Nisan mesajları! 23 ...

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.”

 

“Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.”

23 Nisan resimli mesajları, sözleri ve resimleri sosyal medyada ...

“Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.”

23 Nisan resimli mesajlar | Resimli 23 Nisan 2019 tebrik mesajları ...

“Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.”

23 Nisan demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesidir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.

23 Nisan şiirleri 2018! En güzel 23 Nisan şiirleri ve resimli ...

23 NİSAN

Bugün bir başka aydınlık yeryüzü,
Bir başka ağaçların, evlerin yüzü.
Bugün çocuklar güzel.
Bugün sokaklar güzel...
Elimizden tutan her el
Daha sağlam
Daha mavi gökyüzü;
Bayraklar daha yakın.
Bakın: geçiyor yarının büyükleri;
Şarkılar tutuyor gökleri.

Adnan ARDAĞI

“Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.