23 Nisan müdür konuşması! İşte konuşma metni

23 Nisan müdür konuşması! Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi tatil günlerinden ve ulusal bayramları arasında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarın kutlanacak. Okullarda törenler gerçekleştirilecek. İşte 23 Nisan müdür konuşması! Detaylar haberimizde...

23 Nisan müdür konuşması! Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte pek çok araştırma yapılmaya başlandı. Milyonlarca öğrenci bu güne hazırlanıyor. Yurdun dört bir yanında 23 Nisan kutlanıyor. İşte 23 Nisan müdür konuşması!

23 Nisan müdür konuşması! İşte konuşma metni

İŞTE 23 NİSAN MÜDÜR KONUŞMASI!

23 Nisan'ın Türkiye'de ulusal bayram olarak kabul edilmesinin nedeni 1920’de o gün Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışıdır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan 1924'te '23 Nisan' gününün bayram olarak kutlanmasına karar verdi. Yıl 1929'u gösterdiği zaman ise Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklar armağan etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl yurdumuzda birçok etkinlikle kutlanıyor.

23 Nisan dünyanın tek çocuk bayramıdır.

Ulu Önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun...

23 Nisan müdür konuşması! İşte konuşma metni ile ilgili etiketler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.