23 Nisan kuaförler açık mı? Yarın kuaförler berberler açık mı, kapalı mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarın kutlanacak. Bu yıl da koronavirüs karantinası altında kutlanacak olan 23 Nisan'da kuaförler açık mı? İçişleri Bakanlığı dün gece 81 ilin valiliğine 23 Nisan genelgesi göndererek yasak ile ilgili detayları paylaştı.

23 Nisan Kuaförler açık mı merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı'nın tüm illere gönderdiği 23 Nisan genelgesi ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açık olan yerler ile ilgili bilgileri paylaştı.

23 NİSAN KUAFÖRLER AÇIK MI?

81 İl Valiliği'ne Pandemi Kurallarına Uygun 23 Nisan Kutlamaları Genelgesi gönderildi. Genelgeye göre; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olması dolayısıyla bu hafta sonuna özel sokağa çıkma kısıtlaması 22 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak. Cuma, cumartesi, pazar günlerinin tamamını kapsayacak sokağa çıkma kısıtlaması, 26 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek.

Daha önce genelge ile belirtilen Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi aynen geçerli olacak.

23 Nisan kuaförler açık mı? Yarın kuaförler berberler açık mı, kapalı mı?

Hafta sonu 10.00 - 17.00 saatleri arasında açık olan bakkal, market, kasap, manav ve kuruyemişçi ile şehirlerarası seyahat kısıtlamasına dair usul ve esaslar 23 Nisan Cuma günü de birebir uygulanacak. Bu kapsada kuaförlerde kapalı olacak.

Berber ve kuaförler hafta içi saat 07.00'den 18.00'e kadar açık oluyor.

23 Nisan kuaförler açık mı? Yarın kuaförler berberler açık mı, kapalı mı? ile ilgili etiketler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 23 nisan kuaförler açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.