23 Nisan Dolar kaç lira oldu? Dolar Euro fiyatı

23 Nisan Dolar kaç lira oldu? Türkiye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Byaramı kutlanırken piyasalar kapalı durumda olaacak. Doların fiyatı ise 7 lira seviyesinde seyrediyor. Petrol fiyatlarının en düşük seviyelere geldiği bugünlerde doların ateşi düşmüyor. Peki 23 Nisan dolar ne kadar? dolar 23 nisan'da kaç lira? Detaylar haberimizde...

23 Nisan Dolar kaç lira oldu?  Koronavirüs salgının endişeleri ile yükselişte olan dolar Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yeni güne 7 TL sınırında başladı. Dolar yeni günde 6,99'da işlem görürüken, Euro/TL ise 7,56'da yer alıyor.

23 NİSAN DOLAR NE KADAR?

Küresel piyasalarda iki günlük sert düşüşlerin ardından bugün sınırlı da olsa normalleşme gözleniyor.Merkez Bankası nisan toplantısında politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 8.75'e çekti. Kur, bugün Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından 6,99'da seyrediyor.

23 NİSAN EURO NE KADAR?

Euro/TL ise 7,56'da yer alıyor.Uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 7 seviyesinin direnç olarak öne çıktığını, 6,90'ın destek olarak izleneceğini kaydetti.

23 Nisan Dolar kaç lira oldu? Dolar Euro fiyatı ile ilgili etiketler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 23 nisan dolar ne kadar 23 nisan dolar kaç lira 23 nisan euro
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.