23 Nisan Cuma günü yasak var mı? Okullarda kutlama yapılacak mı?

Koronavirüs salgınında vakaların artması ile 23 Nisan Cuma günü yasak var mı sorusu akıllara geldi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 'Okullarda kutlama yapılacak mı'nın cevabını arayan öğrenciler iyice meraklandı. Peki, 23 Nisan sokak yasaklandı mı?

Ülkemizde artan koronavirüs vakaları sonrasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na az bir zaman kala vatandaşlar Cuma günü yasak olup olmayacağını merak etmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan Kabine toplantısında alınan bazı kararlar çerçevesinde 81 il genelinde kısıtlamalar gerçekleştirilmişti.

Şimdide vatandaşlar 23 Nisan Cuma gününde kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sokağa çıkma yasağının olup olmadığını merak içerisinde beklemeye başladı.

23 NİSAN’DA YASAK VAR MI?

Ülkemizde artarak devam eden koronavirüs vakaları sonrasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kutlama yapılıp yapılmayacağı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. 2020 yılında da koronavirüs salgınından dolayı 23 Nisan’da kısıtlamalar 4 gün olarak gerçekleştirilmişti.

23 Nisan Cuma günü yasak var mı? Okullarda kutlama yapılacak mı?

23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacağına dair henüz kesin bir bilgi verilmezken konu hakkında yapılması planlanan toplantının ardından açıklamaların gelmesi gündemde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 haftalık kısmi kapanmanın ardından vaka sayılarında iyileşme olmadığı takdirde daha sert önlemler alınabileceğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son açıklamasında Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçildiğini ifade etmişti.

23 Nisan Cuma günü yasak var mı? Okullarda kutlama yapılacak mı? ile ilgili etiketler 23 Nisan yasak sokak kutlama sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.