23 Nisan bankalar tatil mi 2019? Açık mı?

23 Nisan bankalar tatil mi? Adım adım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yaklaşılıyor. 23 Nisan yurdun dört bir yanında etkinliklerle kutlanıyor. Bayrama az bir zaman kala o gün bankaların çalışma durumunun ne olacağı merak konusu? Peki 23 Nisan bankalar tatil mi? Açık mı? Detaylar haberimizde...

23 Nisan bankalar tatil mi? Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmi bayramlarından olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl salı günü kutlanacak. Bayramda bankaların açık olup olmayacağı ise merak konusu. Peki 23 Nisan bankalar açık mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

23 Nisan bankalar tatil mi 2019?  Açık mı?

23 NİSAN BANKALAR TATİL Mİ?

Bu yıl 23 Nisan 2019 tarihi salı gününe denk geliyor. 23 Nisan resmi tatil olduğundan dolayı tüm özel ve kamu kurumlara tatildir. Resmi tatilden dolayı bankalar da işleme kapalı olacak.

 23 NİSAN NEDİR?

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmi bayramları arasında yer almaktadır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünya çocuklarına armağan edildi.

 

23 Nisan bankalar tatil mi 2019? Açık mı? ile ilgili etiketler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.