23 Mart dolar ne kadar oldu?

23 Mart dolar ne kadar oldu? Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü en büyük ekonomik krizlerinden birine yol açarken piyasalar ekonomik yardım paketlerinin etkilerini izlemeyi sürdürüyor. Dolar kurunda ki son durum merakla araştırılıyor. Dolar/TL güne kaç seviyesinde başladığı araştırıyor. Peki, 23 Mart dolar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

23 Mart dolar ne kadar oldu?  Koronavirüs paniği piyasalarda etkisini göstermeye devam ediyor. Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde dolar kuru Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 6.53 TL seviyesinde hareket ediyordu. Peki, 23 Mart dolar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

23 MART DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar/TL haftaya 6.50 seviyesinin üstünde başladı. Piyasalar corona virüsü salgını ve bu salgının etkilere karşı alınan önlemlerin etkilerini izliyor. Dolar/TL güne 6,56 seviyesinden başlarken, euro/TL 7,04’ten açıldı.

dolar ile ilgili görsel sonucu

DOLAR NEDEN YÜKSELİR?

Dolar gibi döviz kurlarının hareketlerine tesir eden, yükselmesini veya düşmesini etkileyen pek çok farklı unsur vardır. Örneğin dolar ile ilgili olarak başta gelen etkenler ABD ekonomisi, FED kararları, dünyada doların konumu, global ekonomik trendler, IMF, cari açık, enflasyon ve enflasyon beklentileri, faiz oranları, sektörel gelişmeler, ülke ekonomisi vb. sayılabilir.

 

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.