23 Kasım okullar üniversiteler açılıyor mu? 6, 7, 10, 11. sınıflar ne zaman okula başlıyor?

Ve okulların açılış tarihi için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan bir son dakika açıklaması geldi. 23 Kasım 2020 Pazartesi okullar ve üniversiteler açılıyor mu? 6, 7, 10, 11. sınıflar ne zaman okula başlıyor? İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yüz yüze eğitim konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Okulların pandemi süreci sonrasında kademeli olarak açılması için harekete geçen MEB, beklenen müjdeyi öğrencilere verdi. Peki, 23 Kasım’da okullar ve üniversiteler açılıyor mu?

Türkiye’de ilk olarak ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime geçmişti. 12 Ekim'de ilkokul (1, 2, 3 ve 4'üncü sınıf) ile ortaokul 8'inci sınıflarda yüz yüze eğitim başlamıştı.

23 KASIM PAZARTESİ OKULLAR AÇILIYOR MU?

6,7,10 ve 11. Sınıfların açılış tarihiyle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak geriye kalan sınıfların 23 Kasım’da açılacağı, böylece kademeli eğitime geçişin son aşamasının tamamlanacağı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ortaokul 5’inci ve liselerde 9’uncu sınıflarda yüz yüze eğitimin 2 Kasım itibarıyla yeniden başlayacağını şu sözlerle duyurmuştu: “Ortaokullarda 5’inci sınıflarda, liselerde 9’uncu sınıflarda yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerini 2 Kasım tarihi itibariyle başlatıyoruz. Halen uzaktan eğitimin sürdüğü diğer sınıflarla ilgili tarihi de gelişmelere bakarak en yakın zamanda kamuoyuna ilan edeceğiz.”

23 Kasım okullar üniversiteler açılıyor mu? 6, 7, 10, 11. sınıflar ne zaman okula başlıyor? ile ilgili etiketler 23 Kasım tatil okullar Sınıflar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.