23 Kasım MasterChef takımlar belli oldu mu? MasterChef düelloyu kim kazandı?

MasterChef takımlar belli oldu mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef bu haftanın takımları belli oldu. Kaptanlık oyununun da oynandığı son bölümde kazanan isim haberimizde.

MasterChef takımlar belli oldu mu merak ediliyor. TV 8 ekranlarının en çok izlenen yarışması MasterChef kaptanlık oyunu 23 Kasım Pazartesi akşamı oynandı.

MASTERCHEF TAKIMLAR BELLİ OLDU

Bu haftanın takımları henüz belli olmadı. Mavi takım ve kırmızı takım kaptanı belli olduktan sonra yarışmacılar takımları oluşturacak.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yeni bir haftaya başlanan MasterChef’te haftanın ilk oyunu olarak kaptanlık mücadelesi verildi. Yarışmada her hafta sona biraz daha yaklaşılmaya başlandı. Mavi takımın kaptanı olmak için bireysel performans sergileyen yarışmacılar şefleri etkilemeye çalıştı. Dokunulmazlık oyununu kazananı henüz belli olmadı.

23 Kasım MasterChef takımlar belli oldu mu? MasterChef düelloyu kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef düello
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.