23 Kasım evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım parası yattı mı?

23 Kasım 2020 Pazartesi evde bakım maaşı yatan iller listesi haberimizde. 23 Kasım gününde evde bakım parası yattı mı sorusunun cevabını araştıran vatandaşlar düzenli olarak yatan maaşlarını sorgulamakta. İşte, 23 Kasım evde bakım maaşı yatan iller listesi…

23 Kasım evde bakım maaşı yatan illeri hangileri sorusunun cevabı merak edilmekte. Düzenli olarak her ayın farklı tarihlerinde farklı illerde hesaplara yatırılan evde bakım maaşları vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle takip edilmekte. Her ay bu maaşı alan vatandaşlar da ücretlerin hesaplarına yatıp yatmadıklarını E-Devlet ve Ziraat Bankası üzerinden kontrol etmekte.

23 KASIM EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

- İzmir

- Hatay

- Tokat

- Osmaniye,

- Afyonkarahisar

- Kırklareli,

- Samsun,

- Antalya,

- Sakarya,

- Diyarbakır,

- Uşak ,

- Konya,

- Balıkesir,

- Mersin ,

- İstanbul,

- Manisa,

- Niğde,

- Zonguldak

- Ordu

- Denizli

- Karabük

- Bursa

- Adana

- Düzce

- Kayseri

Evde bakım maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e sms atmaları gerekiyor. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 sms ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.

23 Kasım evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım parası yattı mı? ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı evde bakım parası Ekonomi Haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.