23 Haziran Süper Loto Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Sonuç Sorgula Ekranı

Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı haberimizde. 23 Haziran Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı mı merak ediliyor. Milli Piyango TV'de canlı olarak ekrana gelecek olan çekiliş bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Peki Süper Loto sonuçları belli oldu mu? İşte kazandıran numaralar...

23 Haziran Süper Loto çekiliş sonuçları Açıklandı mı merak ediliyor. Süper Loto her Perşembe akşamı Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında yapılıyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelen çekiliş sonrası kazandıran numaralar da belli oluyor. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?

Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılıyor. Noter huzurunda yapılan Süper Loto sonuçları sonrası sonuç sorgulama ekranı da aktif oluyor. Kazandıran numaralara sahip olan talihliler de millipiyangoonline.com adresinden sonuçları sorgulayabiliyor.

Kazandıran numaralar 8-12-23-25-38-42 oldu.

23 HAZİRAN SÜPER LOTO SONUÇ SORGU EKRANI...

23 Haziran Süper Loto Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Sonuç Sorgula Ekranı ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçları sorgu ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.