23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları!

23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları! Merkez Bankası faiz kararının ardından 23 Ekim Cuma gününde serbest piyasada dolar ve kapalıçarşı altın fiyatları merak konusu oldu. Peki, dolar ve altın neden artıyor? 23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları! İşte detaylar…

23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları! Merkez Bankasının faiz kararının ardından serbest piyasada döviz kurları artışa geçti. Bugün  dolar/TL 7,9520 ile güne başladı. Son günlerde tarihi zirveyi zorlayan dolar yükselişine devam edecek mi merak konusu oldu. Kur şu dakikalarda 7,95'de seyretmeye başladı. Euro/TL ise 9,3880'den işlem görüyor. Serbest piyasadaki bu döviz kurlarının inişli çıkışlı hali nedeni ile birçok kişi endişeli.

Kapalıçarşı da altının gramı 487 TL’den işlem görürken an itibarı ile de çeyrek altın satış fiyatı 800 TL olarak alıcı bulmakta.

23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları!

23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları! ile ilgili etiketler Dolar Euro serbest piyasa döviz fiyatları kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar kaç tl gram altın çeyrek altın 23 Ekim Cuma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.