23 Ekim Masterchef Türkiye kim elendi? Doruk mu, Hakan mı, Tuğçe mi, Murat mı?

TV 8'deki MasterChef Türkiye'nin 16. bölümü yayınlandı. Doruk mu, Hakan mı, Tuğçe mi, Murat mı? Eleme yarışı başladı. O anlar haberimizde...

MasterChef Türkiye 23 Ekim programında eleme yarışı yapıldı. 23 Ekim Masterchef Türkiye kim elendi? Doruk mu, Hakan mı, Tuğçe mi, Murat mı? Mehmet şefin tabağına en yakını kim yapacak? Soruların yanıtları ve yarışma heyecanı bu haberde bulunuyor.

23 Ekim Masterchef Türkiye kim elendi? Doruk mu, Hakan mı, Tuğçe mi, Murat mı?

23 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE
MasterChef Türkiye'de bu akşam 16. bölümü ekrana geldi. MasterChef olmak isteyen yarışmacılar mavi ve kırmızı takımlar Haliç'in kıyısında yemek yarışına girişti. Haliç Tersanesi kaptan ve çalışanlarına öğle yemeği servis edildi. Bugünkü yarışı mavi takım kazandı.

Mavi takım: Kaptan Hakan, Kerem, Doruk, Eslem, Burcu, Mehmet
Kırmızı takım: Kaptan Esra, Uğur, Tuğçe, Meltem, Murat

Mavi takım balkona geçti. Kırmızı takım siyah önlükleri giddi. Sırada dokunulmazlık yarışı var. Dokunulmazlık yarışında kulaklıklar devreye girdi. Jürinin açıklamasına göre; bugün tadım yapacaklar ama kulaklık takılıp gözler kapatıldı. Dokunulmazlık yarışını, tattığı her yemeği bilen Meltem kazandı.

HALİÇ TERSANESİ'NDEKİ TAKIM OYUNU İZLE

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE HEYECANLI OYLAMA İZLEYİN!

DOKUNULMAZLIK YARIŞINDA BÜYÜK SÜRPRİZ İZLE

23 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME YARIŞI İZLE!

Oylamaya geçildi. Eün eleme potasına Doruk ve Hakan girmişti. Bu akşam onlara Tuğçe ve Murat katıldı. Mehmet şefin tarifi Levrek Möniyer yapmaları için 45 dakika verildi.

Tadımlar bitti. Mehmet şefin tabağına en çok yaklaşan ve yoluna devam eden Tuğçe oldu. İkinic beğenilen tabak Murat'ın oldu. Elemeden kurtulan Murat,  Mehmet şefin azarından kurtulamadı. Doruk ve Hakan son ikiye kaldı. En az benzeyen yemeği hazırlayan Doruk MasterChef Türkiye'ye veda etti.

23 Ekim Masterchef Türkiye kim elendi? Doruk mu, Hakan mı, Tuğçe mi, Murat mı? - Resim : 2

23 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME YARIŞI İZLE!

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM AÇIKLANDI İZLE!

23 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE İZLE!

MASTERCHEF TÜRKİYE
Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı.

Acun Ilıcalı, 9 sezon ve 170 bölümü geride bırakan MasterChef programının yapım haklarını satın aldı ve Türkiye'ye getirdi. MasterChef Türkiye, TV8'de yayınlanmaya başlayan MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor.

 

MASTERCHEF - MURAT
Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu.

MASTERCHEF - MEHMET
Oldukça sevecen olan Mehmet yapmış olduğu şakalar ve sergilediği komik şakalar ile kendisini ilk bölümlerde tanıtmayı başardı. MasterChef yarışmacısı Mehmet bey 39 yaşında. Küçük yaşlardan itibaren mutfak hayatı ile iç içe olan yarışmacı özellikle İstanbul’da yer alan hotel ve restorantlarda komilik yaparak mesleğe başlamış. Et konularında uzman olan yarışmacı ilerleyen zamanlarda mutfak şefliğine kadar kariyerini tamamlamış. Oldukça başarılı bir işletmesi bulunan yarışmacı Masterchef kırmızı takımda yer alıyor. Maddi sıkıntısı olmayan yarışmacı sadece Türkiye’nin Master Chef’i olmak için yarışmaya katıldı.

MASTERCHEF - UĞUR
TV 8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yetenekli isimlerinden olan yarışmacı Uğur, bekar MasterChef adaylarındandır. Küçük yaştan itibaren mutfakta olduğunu belirten Uğur, öğrenme azmi, hırsı, heyecanı ve atışmaları ile dikkat çekiyor. 28 yaşındaki Uğur, idari yöneticilik yapıyor. MasterChef Uğur, et yemeklerinde oldukça iddialı.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİLERİ

SOMER SİVRİOĞLU
1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldıktan sonra Avusturalya’ya taşındı.

Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı.

Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Sydney'li restaurant sahibi ve aşçı Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor.

HAZER AMANİ
Hazer Amani, TED Ankara kolejinden sonra ODTÜ’de sosyoloji okudu. Daha sonra Güney Afrika’da Cordon Bleu’de aşçılık eğitimi aldı.

Okulunu birincilikle bitirip Güney Afrika’da çalışmaya başladı. Cape Wine Academy‘de 4 yıllık bir program olan dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği de okudu. 9 senesini geçirdiği Güney Afrika’dan 2010 yılında İstanbul’a döndü ve Chilai adlı restaurantın Executive Chef i olarak çalıştı. 2011 yılının “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı.

 

23 Ekim Masterchef Türkiye kim elendi? Doruk mu, Hakan mı, Tuğçe mi, Murat mı? ile ilgili etiketler 23 ekim masterchef türkiye kim elendi doruk mu hakan mı tuğçe mi murat mı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.