23 Ekim Masterchef izle! Masterchef'te hangi takım kazandı? Murat, Esra'yı niye ağlattı?

TV 8'in çekişmeli yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan son hızla sürüyor. 16. bölümde mavi ve kırmızı takımlar yarışacak. 23 Ekim Masterchef'te hangi takım kazandı? Murat, Esra'yı niye ağlattı? Yaşanan olayları ve programın görüntülerini bu haberde bulabilirsiniz.

MasterChef Türkiye'nin 16. bölümü TV 8'de yayınlandı. Yarışmacılar en iyi takım olup dokunulmazlık almak istiyor ki eleme potasına gitmesinler. 23 Ekim Masterchef izle! MasterChef'te hangi takım kazandı? Mavi takım mı, kırmızı takım mı? Murat, Esra'yı niye ağlattı? Yanıtlar bu haberde...

23 Ekim Masterchef izle! Masterchef'te hangi takım kazandı? Murat, Esra'yı niye ağlattı?

23 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE
MasterChef Türkiye'de bu akşam 16. bölümü ekrana geldi. MasterChef olmak isteyen yarışmacılar mavi ve kırmızı takımlar Haliç'in kıyısında yemek yarışına girişti. Haliç Tersanesi kaptan ve çalışanlarına öğle yemeği servis edildi. Bugünkü yarışı mavi takım kazandı.

Mavi takım: Kaptan Hakan, Kerem, Doruk, Eslem, Burcu, Mehmet
Kırmızı takım: Kaptan Esra, Uğur, Tuğçe, Meltem, Murat

Mavi takım balkona geçti. Kırmızı takım siyah önlükleri giddi. Sırada dokunulmazlık yarışı var.

Dün eleme potasına Doruk ve Hakan girmişti.

 

 

23 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE İZLE!

23 Ekim Masterchef izle! Masterchef'te hangi takım kazandı? Murat, Esra'yı niye ağlattı? - Resim : 2

23 Ekim Masterchef izle! Masterchef'te hangi takım kazandı? Murat, Esra'yı niye ağlattı? - Resim : 3

23 Ekim Masterchef izle! Masterchef'te hangi takım kazandı? Murat, Esra'yı niye ağlattı? - Resim : 4



MASTERCHEF TÜRKİYE
Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı.

Acun Ilıcalı, 9 sezon ve 170 bölümü geride bırakan MasterChef programının yapım haklarını satın aldı ve Türkiye'ye getirdi. MasterChef Türkiye, TV8'de yayınlanmaya başlayan MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor. Yarışma pazartesi ve salı günleri yayınlanacak.


MASTERCHEF - MURAT
Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu.

MASTERCHEF - MEHMET
Oldukça sevecen olan Mehmet yapmış olduğu şakalar ve sergilediği komik şakalar ile kendisini ilk bölümlerde tanıtmayı başardı. MasterChef yarışmacısı Mehmet bey 39 yaşında. Küçük yaşlardan itibaren mutfak hayatı ile iç içe olan yarışmacı özellikle İstanbul’da yer alan hotel ve restorantlarda komilik yaparak mesleğe başlamış. Et konularında uzman olan yarışmacı ilerleyen zamanlarda mutfak şefliğine kadar kariyerini tamamlamış. Oldukça başarılı bir işletmesi bulunan yarışmacı Masterchef kırmızı takımda yer alıyor. Maddi sıkıntısı olmayan yarışmacı sadece Türkiye’nin Master Chef’i olmak için yarışmaya katıldı.

MASTERCHEF - UĞUR
TV 8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yetenekli isimlerinden olan yarışmacı Uğur, bekar MasterChef adaylarındandır. Küçük yaştan itibaren mutfakta olduğunu belirten Uğur, öğrenme azmi, hırsı, heyecanı ve atışmaları ile dikkat çekiyor. 28 yaşındaki Uğur, idari yöneticilik yapıyor. MasterChef Uğur, et yemeklerinde oldukça iddialı.

TV 8
TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.

TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.

13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.

Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

1 Eylül 2014 saat 20.00'de logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti. 18 Şubat 2015'te TV8'in HD yayını, Türksat üzerinden de yayına başladı.

23 Ekim Masterchef izle! Masterchef'te hangi takım kazandı? Murat, Esra'yı niye ağlattı? ile ilgili etiketler 23 ekim masterchef izle hangi takım kazandı mavi takım mı kırmızı takım mı masterchef türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.