23. bölümde neler olacak? Savaşçı yeni fragman geldi mi?

Savaşçı son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Savaşçı son bölümü ile nefes kesti. Aksiyon dolu sahnelerin ardından Savaşçı yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. 22. bölümde Kırlangıç Paşa, Temo’nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçer. Sarp Levendoğlu'nun da dahil olmasıyla kadrosunu genişleten Savaşçı'nın son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kafalarda soru işareti bırakan final ardından yeni fragman araştırmaları başladı. Peki Savaşçı 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?Savaşçı 22. bölüm izleme linki haberimizde. 22. bölümde neler oldu? İşte son bölüm özeti...

Savaşçı son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Savaşçı son bölümü ile nefes kesti. Aksiyon dolu sahnelerin ardından Savaşçı yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. 22. bölümde Kırlangıç Paşa, Temo’nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçer. Sarp Levendoğlu'nun da dahil olmasıyla kadrosunu genişleten Savaşçı'nın son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kafalarda soru işareti bırakan final ardından yeni fragman araştırmaları başladı. Peki Savaşçı 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 22. bölüm izleme linki haberimizde. 22. bölümde neler oldu? İşte son bölüm özeti...

savaAAA_4

SAVAŞÇI SON BÖLÜM ÖZETİ

Kırlangıç Paşa, Temo'nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi bu operasyonda Yörük Haydar'ı canları pahasına yalnız bırakmaz. Ama Yüzbaşı Haydar Bozkurt'un acısını ve öfkesini dizginlemek hiç kolay olmayacaktır.Aşağıdaki linkten Savaşçı son bölümünü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI 22. BÖLÜM ÖZETİ

Kırlangıç Paşa, Temo’nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi bu operasyonda Yörük Haydar’ı canları pahasına yalnız bırakmaz. Ama Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un acısını ve öfkesini dizginlemek hiç kolay olmayacaktır.

Bu arada Doktor’un mezarıyla ilgili gelen haber karargahta herkesi şaşırtırken, sınır ötesine geçmeye çalışan Temo yalnız değildir...

SAVAŞÇI 22. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

Bu arada Doktor'un mezarıyla ilgili gelen haber karargahta herkesi şaşırtırken, sınır ötesine geçmeye çalışan Temo yalnız değildir…

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi… Savaşçı 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Her bölümü ile izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Savaşçı yeni bölüm fragmanını yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…

SAVAŞÇI 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

savaAAA_3

KADROYA YEPYENİ BİR İSİM

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer’in yer aldığı yeni dizi “Savaşçı” her pazar FOX TV'de.

FOX TV ekranlarında yer alan Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosuna Sarp Levendoğlu katıldı. Sarp Levendoğlu, Savaşçı dizisinde JÖH komutanı Haydar Bozkurt karakterini canlandıracak. Daha önce 'O Şimdi Asker' ve 'Emret Komutanım' adlı projelerde rol alan Sarp Levendoğlu, yenidem bir asker projesiyle izleyicilerle buluştu. Başarılı ve yetenekli oyuncu Sarp Levendoğlu FOX’un Eskişehir’de çekilen reyting rekortmeni dizisi 'Savaşçı'nın kadrosuna katılarak ekranlardaki yerini aldı. Murat Saraçoğlu’nun yönetmen koltuğuna oturduğu, Limon Yapım imzalı dizide JÖH komutanı Haydar Bozkurt karakterine hayat verecek Sarp Levendoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Sarp Levendoğlu'na dair her şey...

sarp_levendoAlu

SARP LEVENDOĞLU KİMDİR?

Sarp Levendoğlu, 25 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da doğdu.

Oyunculuğa altı yaşında başladı.

Ortaokula kadar Ankara'da yaşayan Sarp Levendoğlu, ardından ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti.

İstanbul'da Saint Beniot Lisesi’ne kayıt olan Sarp Levendoğlu, buradaki eğitimini bitirdi.

Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı bölümünü okudu, fakat bölümünden memnun olmayan Sarp Levendoğlu Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümüne girmiş ve burada eğitimini tamamlamıştır.

Bununla birlikte İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yaptı.

Mustafa Altıokların yeğeni olan Sarp Levendoğlu, ilk olarak Gece Gündüz dizisinde rol aldı. Ardından Emret Komutanım dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı.

Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Ünlü oyuncu Dizi oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik kabiliyeti ve bilgisi beceriside vardır.Bu nedenle Emret Komutanım ve Gece Gündüz adındaki dizide yönetmenlik yaptı.

Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 2014-2017 tarihleri arasında evli kaldı.

sarp levendoğlu emret komutanım ile ilgili görsel sonucu

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLERİ

2002 – O Şimdi Asker

2003 – Lise Defteri(Mehmet)

2004 – Çınaraltı(İbrahim)

2005 – Emret Komutanım(Üsteğmen Levent)

2007 – Zeliha’nın Gözleri(Rehan)

2009 – Altın Kızlar

2010 – Kirli Beyaz(Yekta)

2011 – Mor Menekşeler

2013 – Böyle Bitmesin (Serkan)

2014 – Küçük Ağa (Ali)

2015 – Ne Münasebet(Demir)

savaAAA1

SAVAŞÇI KONUSU NEDİR?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi..

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Set ekibine küfürler yağdırdı... Artık dizide yok! Set ekibine küfürler yağdırdı... Artık dizide yok!
Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer yer alıyor.

"Savaşçı" dizisi 2200 yıllık bir destanı anlatacak!

Sette baba olacağını öğrendi..! Sette baba olacağını öğrendi..!
Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olacak. Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar.

Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği.

Onlar Çin sarayında Kürşat, Malazgirt’te süvari, Tuna’da akıncı, Sakarya’da kuvvacı, Kıbrıs’ta mücahit.

Savaşçı, kan ve canla, özveri ve sevgiyle, ter ve gözyaşıyla tutuşmuş, hiç sönmeyecek bir ocağın öyküsü.

Ama isimleri daima aynı: Mehmetçik!

SETTE BABA OLACAĞINI ÖĞRENDİ

Yapımcılığını Limon Film, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği “Savaşçı” dizisi, Bordo Bereliler'e mensup bir timin destansı hikayesini anlatıyor. Dizide Astsubay Üstçavuş Galip Aygün rolüyle ekranlarda yer alan ve 11 Eylül 2016 tarihinde Gizem Vatanoğlu ile evlenen başarılı oyuncu, baba olacağı haberini çekimler sırasında aldı. Eskişehir'in farklı bölgelerinde devam eden çekimler sırasında eşinin hamile olduğunu öğrenen Vatanoğlu, artık her şeyin daha güzel olacağını dile getirdi.

"Böyle bir işte oynamak her erkeğin hayalidir"

Bahadır Vatanoğlu, Eskişehir'i çok beğendiğini ve yaptıkları işi sevdiklerini belirtti. Soğuğa alışmakta zorlandıklarını aktaran Vatanoğlu, "Zor bir iş çekiyoruz, yoğun yorucu bir iş çekiyoruz. Sürekli de kırsalda, çatışmada, dağlardayız. O yüzden bir yandan çok keyifli, çok isteyerek geldik. Çünkü her erkeğin hayalidir herhalde böyle bir işte oynamak. İşte helikoptere bineceğim, çatışmaya gireceğim filan. O yüzden çok isteyerek geldik, sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Biz de heyecanla kışı bekliyoruz. Ben şaşırdım ilk başta dizinin Eskişehir’de olacağını duyduğumda. Hiç beklemiyorsun çünkü Eskişehir, hani asker işi ve Eskişehir ne alaka gibi bir şeyi vardı. Ama inanın geldikten sonra çok yakın köyleri var, çok yakın kırsalları var. Eskişehir’in dağlık alanı gördükten sonra çok şaşırdık. Yani hemen hemen birçok Eskişehirli'nin görmediği yerleri gördük ve gittik. Bence büyük bir avantaj, çünkü hem merkeze yakın yarım saat, 45 dakikada en fazla gidiyoruz çekim yapacağımız yerlere. O anlamda çok iyi yani yakınlık olması. Set bitince hemen otelimize gidiyoruz. Kırsal alanların merkeze yakın olması bizim için iyi oldu açıkçası" ifadelerini kullandı.

23. bölümde neler olacak? Savaşçı yeni fragman geldi mi? ile ilgili etiketler Savaşçı Sarp Levendoğlu son bölüm 22. bölüm yeni bolüm fragman yeni fragman 23 yeni bölüm fragmanı 22 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.