22'lik popçudan Ajda Pekkan'a aşk itirafı!

Geçtiğimiz akşam muhteşem sergilediği performansla dinleyicilerin kulaklarının pasını silen Ajda Pekkan, sahneye genç popçu Cem Yenel'i davet etti. Yenel, Pekkan'a olan hayranlığını "Sanırım size aşık oluyorum" sözleriyle dile getirdi.

Ajda Pekkan, yaklaşık 120 kişilik bir prodüksiyon ekibinin çalıştığı konserde, sahnedeki tüm şarkılar için özel koreografiler hazırlandı ve bu koreografileri dans ekibi eşliğinde sahneye taşıdı. Hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Pekkan, popçu Cem Yenel'i 'Son günlerin yükselen yıldızı, müthiş ses' sözleriyle sahneye çıkardı. Birlikte 'Uykusuz Her Gece' şarkısında düet yaptılar.

"SANIRIM SİZE AŞIK OLDUM"

22 yaşındaki Cem, kendisinden 50 yaş büyük olan 72 yaşındaki Ajda Pekkan'la düet yaptığı anların videosunu Instagram hesabından paylaşarak "Sanırım size aşık oldum. Gözlerimi sizden alamıyorum. Çok farklı bir enerjiniz var. Gerçeküstü bir gecenin sabahına bu kadar güzel mesajlarla uyanmak benim için hayalden de öte. Ajda Pekkan...

22'lik popçudan Ajda Pekkan'a aşk itirafı!

Türkiye'nin süperstarıyla aynı sahneyi paylaşmak müziğe gönül veren biri için olabilecek en özel şey. Tüm mütevazılığıyla, tecrübesiyle, provalardaki mükemmelliyetçiliğiyle çok şey öğretti bana. Daha ilk profesyonel sahnemde onunla yüz yüze şarkı söylemek onur verici. Bu özel enerjiye hayranlık duymamak ve enerjisine aşık olmamak mümkün degil. Sizle aynı sahneyi paylaşmak hayalden de öteydi, çok özelsiniz" notunu yazdı.

22'lik popçudan Ajda Pekkan'a aşk itirafı! ile ilgili etiketler Ajda Pekkan cem yenel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.