22 yaşındaki yıldız Kendall Jenner tabuta girdi!

Kendi alanlarında dünyanın 'en iyileri' arasında gösterilen iki yıldız Kendall Jenner ve NBA'in ve Houston Rockets'in yıldızı James Harden dünyaca ünlü bir hazır giyim markası için bir araya geldiler.

Klipteki şarkıyı seslendiren kişinin efsanevi Frank Sinatra olması da markanın ustalara duyduğu saygının bir temsili gibi. Cam bir fanusun içindeki seksi görüntüsüyle ön plana çıkan Kendall Jenner’a buzlu bir jakuzide yatan James Harden ikilisi oldukça uzun bir süre konuşulacağa benziyor.

Screen_Shot_2017-08-10_at_11.13.21

22 yaşındaki Kendall Jenner ve 28 yaşındaki James Harden kariyerlerinin zirvesindeler. Bu durumu bilen dünyaca ünlü spor markası da bu fırsatı kaçırmayarak iki dev ismi kampanyasına dahil etti. İki starın da kampanyaya büyük katkı vereceğine kesin gözüyle bakılıyor.

22 yaşındaki yıldız Kendall Jenner tabuta girdi! ile ilgili etiketler Kendall Jenner klip jakuzi tabut
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.