22 yaşındaki 15 Temmuz şehidinin son mesajları!

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde şehitlerimiz anılıyor. Onlardan birisi de Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin. Darbe gecesi konuşmaları ortaya çıkan 15 Temmuz şehidinin yürekleri yakan mesajları haberimizde.

FETÖ'nün hain darbe girişiminin yıldönümünde yürekleri yakan bir gerçek ortaya çıktı. Ankara'da Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Yasin Naci Ağaroğlu'nun darbe gecesi mesajları ortaya çıktı. İşte o mesajlar...

15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN SON MESAJLARI!

Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Yasin Naci Ağaroğlu, o gün tek ders sınavını vermek için Ankara'ya geldi. O gece helikopterden yağan kurşunlarla şehit ettiler Yasin'i. Ondan geriye geleceğe dair umutları ve akıllara geldikçe yürekleri yakan bu mesajları kaldı.

22 yaşındaki 15 Temmuz şehidinin son mesajları!

22 yaşındaki 15 Temmuz şehidinin son mesajları! - Resim : 2

22 yaşındaki 15 Temmuz şehidinin son mesajları! - Resim : 3

22 yaşındaki 15 Temmuz şehidinin son mesajları! - Resim : 4

 

22 yaşındaki 15 Temmuz şehidinin son mesajları! ile ilgili etiketler 15 Temmuz 15 Temmuz darbe girişimi 15 temmuz şehidi yasin naci ağaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.